Izdelava spletnih trgovin

Tema Magento

UNIKATEN DIZAJN PRILAGOJEN PRODAJI

Izdelava spletnih trgovin je proces, ki ga pri Hudičku, jemljemo zelo resno. Kvalitetno oblikovana spletna stran daje občutek varnosti in zaupanja, tega pa se pri Hudičku še kako zavedamo. Naši dizajnerji vedno iščejo pravo razmerje med izgledom in funkcionalno preglednostjo strani, kar dokazano znatno poveča možnost nakupa. Vaši artikli in posebne ponudbe so v ospredju in so obiskovalcem takoj vidne. Pri Hudičku ustvarjamo edinstveno uporabniško izkušnjo, ki vašo stranko na enostaven način pripelje do nakupa. Pravilna izvedba uporabniška vmesnika namreč predstavlja manj zapuščenih košaric in več uspešno zaključenih nakupov. Skladno z oblikovno predlogo vaše trgovine oblikujemo tudi E-maile, ki jih boste pošiljali vašim strankam.

VISOKA VARNOST NAKUPA

Na spletu preži dosti nevarnosti v obliki vdorov in virusov zato morate vašim strankam omogočiti najvišjo stopnjo varnostin akupov. Hudičkove spletne strani imajo redno osvežene varnostne SSL certifikate, ki dosegajo najvišjo stopnjo enkripcije podatkov. Zagotovite si zaupanje strank in pridobite naziv varnega trgovca. Medtem ko vi skrbite za varnost vaših strank, mi skrbimo za varnost vaše spletne trgovine. Pri Hudičku izvajamo redne varnostne kopije vaši spletnih trgovin, ter njihovih podatkovnih baz.

Izdelava spletnih trgovin - SSL Certifikat
Izdelava spletnih trgovin - Magento E-commerce platforma

ENOSTAVNO VODENJE TRGOVINE

Hudičkove spletne trgovine so osnovane na spletnem CMS sistemu Magento, ki predstavlja industrijski standard poslovanja po spletu. Uporabljajo ga številni velikani kot so Ford, Nike, Olympus, Lenovo, Fox itd. Magento predstavlja zelo razširljivo platformo za katero obstaja kopica dodatkov s katerimi lahko še dodatno razširite funkcionalnost vaše spletne trgovine. Hkrati pa je urejanje take trgovine zelo enostavno. Če pa se vseeno kje zalomi imajo naši poslovni paketi vštete ure in ure spletne podpore.

RAZLIČNE MOŽNOSTI PLAČILA

Izdelava spletnih trgovin je v Slovenija je svojevrstna posebnost predvsem, kar se tiče izvedbe plačila preko spleta. Statistika pravi da je še vedno pri nas okoli 90% plačil izvedenih po povzetju, čeprav trend počasi pada. V Hudičkovih spletnih trgovinah stranke lahko kupujejo z različnimi plačilnimi sredstvi. V vaši trgovini boste lahko vašim strankam omogočili plačila s kreditnimi karticami, PayPal-om, Moneto in ostalimi offline metodami kakor so plačilo po povzetju ali predračunu oz. preko UPN položnice.

Izdelava spletnih trgovin - Različne možnosti plačila

Omislite si hudičevo dobro spletno stran že danes!

Oddaj povpraševanje