Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani - Unikatni profesionalni dizajni

DIZAJNERSKI IZGLED

Izdelava spletnih strani je pri Hudičku natančno določen postopek, kjer ničesar ne prepustimo slučaju. Celoten izgled in uporabniško izkušnjo prilagodimo vašim željam, hkrati pa se držimo najnovejših spletnih oblikovalskih trendov. Vašo spletno stran prilagodimo celostni podobi vašega podjetja, skrbno določimo barvne palete, dinamično prilagodljivo mrežo elementov, pravilno umeščeno tipografijo in animirane elemente. Pri izdelavi spletne strani najbolj pazimo na preglednost, saj s pravilnim oblikovanjem izpostavimo najpomembnejše vsebine na vidno mesto in tako povečamo možnost, da se obiskovalci pretvorijo stranke.

SAMOSTOJNO UREJANJE VSEBIN

Dobra spletna mesta morajo imeti sveže in vsebinsko bogate strani, s katerimi komunicirate z vašimi obiskovalci in bodočimi strankami. Izdelava spletnih strani je postopkek, ki se nikdar ne zaključi, saj je redno dodajanje vsebin na vaši spletni strani ključnega pomena za višjo uvrstitev med Google-ovimi rezultati iskanj (SERP – Search Engine Results Page), zato vam Hudiček ponuja možnost samostojnega urejanja dodajanja in urejanja vsebin (CMS – Content Managment System). Dodajte lahko novice, slike, video posnetke, e-novice že z osnovnim računalniškim znanjem. Če se vseeno kaj zalomi pa imamo vrhunska hkrati pa še našo tehnično podporo, ki ne dela nočesar drugega kot da kavo pije na vas klic.

Izdelava spletnih strani - CMS Samostojno urejanje vsebin
Izdelava spletnih strani - Optimizacija Spletnih Vsebin SEO

PRVA MESTA V ISKALNIKIH

Lahko imate najlepšo in napredno spletno stran, ampak če se ta ne pojavlja med Google -ovimi rezultati iskanj je stran neuporabna. Vidni na Google lahko postanete z oglasi ali z spletno optimiziranimi vsebinami, na katere zgradimo t.i. piramido povratnih povezav. Temu se pravi optimizacija spletnih strani za iskalnike, oziroma SEO (Seach Engine Optimisation). Optimizacija spletnih strani enostavno pomeni, da moramo iskalnikom čimbolj enostavno razložiti kaj se na vaši strani nahaja. In to ni tako lahko kot se na prvi pogled zdi. Vse Hudičkove strani premorejo osnovno serijsko optimizacijo na ključne besede, ki se določi preden se prične izdelava spletnih strani.

PROFESIONALNA 24/7 PODPORA

Vse Hudičkove strani so varovane s centraliziranim varnostnim sistemom, ki vam omogoča, da ponoči lahko mirno spite. Vsi naši naročniški paketi vsebujejo ure podpore preko E-maila, telefona in konzultacije 1 na 1. Svetujemo vam tudi zastaviti pravilne stratetegije prisotnosti na spletu in pomagamo vašemu podjetju, da je v stiku z najnovejšimi spletnimi trendi.

Izdelava spletnih strani - 24h / 7 posvečena podpora
Izdelava spletnih strani - Spletna analitika Google Analytics

ANALIZA OBISKANOSTI

Hudiček ponuja dnevna, tedenska in mesečna poročila analize obiska vaše spletne strani (odvisno od paketa podpore). Skupaj z vami preko orodja za spletno analizo pregledamo katere vsebine na vaši strani obiskovalce najbolj zanimajo. Izdelamo natančen profil vaših obiskovalcev glede na državo, starost, spol, čas in vir obiska in tako sestavimo spletno oglaševalsko kampanijo na Googleu, kjer vaše podjetje dodatno izpostavimo pravemu kupcu in tako povečamo obisk na vaše prodajne strani.

Omislite si hudičevo dobro spletno stran že danes!

Oddaj povpraševanje